MENU
MENU

Diplomatic regatta 2016

10. september. 2016
V lepem sončnem vremenu, se je v soboto 10.9.2016 v Izoli uspešno zaključila že štirinajsta Diplomatska regata. Na prireditvi so se zbrali diplomati iz 30, v Sloveniji akreditiranih diplomatsko konzularnih predstavništev. 
Stoja team je na prireditvenem prostoru obiskovalcem pripravila sladko presenečenje. V sodelovanju z aROMA, gelato experience je pripravila Stoja diplomatski sladoled, obiskovalcem pa smo predali tudi novi Stoja katalog. 
35 povabljenih gostov je na jutranjem delu prireditve izžrebalo jadrnico in se pridružilo članom posadke na regati. Med njimi je bilo tudi šest veleposlanikov in en evropski poslanec. Ostali povabljeni gostje, so si regato ogledali iz spremljevalne ladje, na kateri so bili tudi 4 člani Stojine Ekipe.

Na regato je bilo prijavljenih 51 jadrnic iz šestih držav, na regatnem polju pa se jih je pomerilo 46 v 13-ih tekmovalnih razredih. 
Na večerni prireditvi je se je zbralo 530 udeležencev, katere sta nagovorila tudi gospod Karl Erjavec, podpredsednik vlade in minister za zunanje zadeve Republike Slovenije in gospod Vasilij Žbogar, dobitnik srebrne olimpijske medalje v Riu. Za presenečenje je poskrbel Apostolski Nuncij nadškof Archbishop Juliusz JANUSZ, ki je udeležencem tudi zapel.
Your message will be sent to the agent.
I agree that Stoja Trade d.o.o. uses my personal information to answer my inquiry. More information on the page Personal Data Protection.
I agree that you can use my data for the purposes of informing, which includes sending news and notification updates. Privacy Policy