MENU
MENU

Diplomatic Regatta 2017

9. september. 2017
Kljub spremenljivemu vremenu, se je v soboto 9.9.2017 v Izoli uspešno zaključila že petnajsta Diplomatska regata. Na prireditvi so se zbrali diplomati iz 32, v Sloveniji akreditiranih diplomatsko konzularnih predstavništev. 
Tudi letos je Stoja team obiskovalcem pripravila sladko presenečenje. V sodelovanju z aROMA, gelato experience smo tudi letos obiskovalcem ponudili izbor različnih okusov Stoja diplomatskega sladoleda, obiskovalcem pa smo predali tudi novi Stoja letak z najbolj aktualno ponudbo nepremičnin. 

35 povabljenih gostov je na jutranjem delu prireditve izžrebalo jadrnico in se pridružilo članom posadke na regati. Med njimi je bilo tudi šest veleposlanikov in en evropski poslanec. Ostali povabljeni gostje, so si regato ogledali iz spremljevalne ladje, na kateri so bili tudi 4 člani Stojine Ekipe. 

Na regato je bilo prijavljenih 51 jadrnic iz šestih držav, na regatnem polju pa se jih je pomerilo 46 v 13-ih tekmovalnih razredih. 

Na večerni prireditvi je se je zbralo okoli 500 udeležencev, katere je nagovoril tudi gospod Karl Erjavec, minister za zunanje zadeve Republike Slovenije.
Your message will be sent to the agent.
I agree that Stoja Trade d.o.o. uses my personal information to answer my inquiry. More information on the page Personal Data Protection.
I agree that you can use my data for the purposes of informing, which includes sending news and notification updates. Privacy Policy